Hvad kan vi tilbyde dig i Golf Klinik Randers

Fysioterapi undersøgelse.

En undersøgelse tager udgangspunkt i din skade og hvordan den er opstået. Vi tager først en snak, hvor det skal afdækkes, hvad din skade består i og hvad smertemekanikken er i den. Det er vigtigt med denne snak og det er nødvendigt, at bruge god tid i denne fase, så vi får startet op med den rigtige behandling.
Efter den indledende samtale, tester vi den skadede struktur og hvis der er tid, laves der også behandling af skaden.
Vi sender dig altid hjem med øvelser eller selvbehandling, så skaden kan blive arbejdet med indtil vi ses igen.
Vi afsætter ca 30 minutter til den første undersøgelse.

Fysioterapi Behandling

Fysioterapi behandling tager altid udgangspunkt i, hvor langt skade er i helingen lige nu og hvad der er sket siden sidste gang.
Behandlingsplanen, som vi lavede til undersøgelsen revideres og ændres hvis det er nødvendigt.
Der afsættes ca 30 min. til behandlingen.

Golf Body Test

I Golf Body Test forløbet indgår følgende elementer:

  • Golfscreening
  • Udarbejdelse af individuel træningsplan med grundig instruktion samt tilhørende video til hver øvelse, så der sikres et højt udbytte af træningen
  • Re-screening og opfølgning, hvor vi måler din udvikling og foretager eventuelle justeringer i din træningsplan
  • Træningsplan, videoer, opfølgning og resultatet af din golfscreening, får du adgang til via Golfkliniks træningsportal
  • Hele forløbet gennemføres af en certificeret golffysioterapeut, som har gennemgået et omfattende uddannelsesforløb hos Golfklinik Danmark

Efter forløbet vil du opleve mere overskud på banen, mindre risiko for skader – og et lavere handicap.

Golf Body Test Light

Denne test er kun en lille version af den rigtig ”Golf Body Test”, så du får ikke det fulde billede af, hvad du kan gøre på det fysiske område i forhold til dit golfsving. Du vil få at vide hvordan det ser ud på de mest vigtige områder af din fysik i forhold til dit golfsving.
Hvis du ønske en mere dybdegående test, kan du booke en fuld Golf Body Test. Klik her for bookning og information.
Varighed er ca 30 minutter og testen kan meget vel udføres i din golfklub på drivinge range.

Akupunktur

  • Akupunktur foregår ved at der stikkes tynde nåle ind i musklerne. Nålene stimulerer nervesystemet og denne stimulering kan medføre smertelindring, øget blodgennemstrømning og afspænding af musklerne.
  • Normalt indsættes 4-10 nåle i området med symptomer og smerter.
  • Nålene sidder typisk i musklerne i 15-20 min, med små rotationer af nålene undervejs.
  • En påbegyndt akupunktur behandling består oftest som minimum af 4-6 behandlinger (3-5 uger), for at få den bedste effekt.

Book tid til akupunktur hvis du vil prøve om det virker på dine symptomer, eller tag en snak med fysioterapeuten under behandlingen.

Massage i Fys&Sund i Provstegade 3

Hvis du har brug for massage til dine ømme muskler eller bare leder efter at få en behandling der kan afstresse dig, så er Fysiurgisk massage hos vores Massør Erik Michaelsen et godt bud. Ring på 86415232 eller book din tid online på fysogsund.dk.

Fysioterapeuterne i Golfklinik Randers

Thomas Hyldgaard, Fysioterapeut, Cert.MDT.

Mit navn er Thomas Hyldgaard. Jeg er fysioterapeut Cert.MDT. og er klinikejer i Fys&Sund.
Jeg tror på, at hurtig opstart på fysioterapi er den bedste model, hvis man skal komme hurtigt tilbage til normal funktions niveau. Jeg har igennem min tid, som fysioterapeut mange gange set, hvor svag man kan blive af at være på en venteliste og dermed gøre det meget sværere og smertefuldt, at komme tilbage igen. Nogen gange kan det faktisk gøre, at fuldt funktions niveau aldrig kan opnås, da der er opstået permanent skade. Det kan have store konsekvenser på mange områder af dit liv.

Hvis skaden så oven i købet snupper halvdelen af din sæson på golfbanen er det jo ekstra ærgerligt. Derfor er vi i klubben, hvor du har din daglige gang og vi er klar til at hjælpe dig med dine smerter, som du har fået af de mange timer på drivinge range eller de smerter der gør at du slet ikke kan spille golf.

Har dig og din pro svært ved at får de tekniske krav til at hænge sammen med din fysik kan vi helt sikkert også hjælpe. Vi har 2 forskellige test vi kan bruge, når vi skal vurdere dig fysisk – en stor og en lille test. Hvilken test du skal have, finder vi ud af når du henvender dig i vores lokale ovenpå sekretariatet. Vi samarbejder med din pro, så vi skal nok få løst dit tekniske problem med dit sving…og så selvom det er et fysisk problem.

Allan Knøss, Fysioterapeut

Jeg er 28 år og blev færdiguddannet som fysioterapeut tilbage i 2012. I min tid som fysioterapeut har jeg erfaret at mennesket er langt mere end knogler og muskler. Hvert individ er unikt og kræver personlig og tilpasset behandling. Så hvis du har behov for fysioterapi og søger en der ser på hele dig som person, så kig ind og lad os finde den bedst mulige måde hvorpå jeg kan hjælpe dig.

Du finder mig i Fys&Sund både sent og tidligt, så vi kan helt sikkert finde tid der passer dig. Om tirsdagen finde mig også i Randers Golfklub på Himmelbovej 22. Du kan booke tid hos mig begge steder online eller ringe i Fys&Sund og fortælle hvor du gerne vil behandles (eller have fikset dit golfsving).

Vi hjælper dig også gerne med fysisk træning og i Fys&Sund i Provstegade 3 kan vi hjælpe dig med specialiseret træning til lige netop det du har brug for. Vi tester dig inden du går igang og vi hjælper dig med træningen lige netop i den mængde du har brug for. Om det er nogle få instruktioner eller et personligt træner forløb du har brug for, finder vi ud af i fællesskab… så lang tid du når dine mål er vi glade.